• aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 11 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
  • aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 11 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl

Allergy Supplementen, Dog Rewardibles (Zak of Pot)

vanaf € 16,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Speciaal voor honden met allergie of huid en vachtproblemen heeft CannaBioDay de Dog Rewardibles Allergy supplement ontwikkeld.

Allergie komt steeds vaker voor bij honden. Denk aan een voedselallergie, vlooienallergie, atopie en contactallergieën. Natuurlijk heeft iedere hond wel eens jeuk. Vooral tijdens de ruiperiode. Twee keer per jaar, als het warmer of juist kouder wordt, laten veel honden veel haar los. Deze ruiperiode kan 6 tot 10 weken duren. Wanneer honden echter altijd jeuk hebben is het een chronisch aandoening ofwel een allergie. Jeuk zorgt bij veel honden voor irritatie en hierdoor ontstaan er huid en vachtproblemen, dit kunt u herkennen aan verschillende symptomen. De verschijnselen kunnen variëren van huiduitslag, schilfers, kale plekken, wonden en een rode of donker naar zwart verkleurde huid. De vacht kan er dof uitzien of ranzig ruiken. Ook kunnen honden overmatig likken en of bijten aan een poot of teen, maar ook erg vaak klapperen met hun oren. Bij een allergie wordt door overgevoeligheid voor een bepaalde lichaamsvreemde stof een extreme reactie veroorzaakt in het immuunsysteem.

CannaBioDay heeft speciaal voor honden met huid en vachtproblemen de Dog Rewardible Allergy ontwikkeld om het immuunsysteem en darmflora in balans te houden.


BOOST HET IMUUNSYSTEEM MET DE DOG REWARDIBLES ALLERGY
DOOR DE KRACHT VAN PROBIOTICA EN ANDERE ACTIEVE INGREDIËNTEN:

-PROBIOTICA MIX: Deze goede bacteriën ondersteunen een gezonde darmflora en zorgen ervoor dat het immuunsysteem een flinke boost krijgt.
-COLOSTRUM: Is rijk aan belangrijke bioactieve stoffen zoals, immunoglobulinen & groeifactoren. De immunoglobulinen (antistoffen) reguleren de immuunrespons en helpen bij jeuk als deze wordt veroorzaakt door een allergische reactie. Colostrum is ook rijk aan groeifactoren die zorgen onder andere voor het herstel van beschadigde huidcellen.
-BIOLOGISCHE KURKUMA: Is een krachtige antioxidant en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
-APPEL CIDER AZIJN: Deze gezonde bacteriën helpen de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen uit voedsel te verbeteren.
–ALASKA ZALMOLIE: Een bron van de omega 3-vetzuren DHA en EPA uit de zee. Van deze vetten is bekend dat zij een gunstig effect hebben voor hart en bloedvaten, vermindering van gewrichtsklachten, de vacht en het vochtgehalte in de huid verzorgen.
-BIOLOGISCHE ZOETHOUTWORTEL: Een sterke antioxidant en ondersteunt de maag en spijsvertering.
-VITAMINE C: Is essentieel voor de groei en het behoud van weefsels, deze essentiële voedingsstof zorgt voor een optimaal werkend immuunsysteem.


ADVIES:

VoedingsadviesDe Dog Rewardibles zijn geschikt voor alle hondenrassen. Eén Dog Rewardible per 10 kilo lichaamsgewicht per dag ter aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond.InstructiesSluit de verpakking met gripsluiting, zo blijven de Dog Rewardibles versBewarenDroog, koel en donker.Hoeveelheid1 zak bevat 40 Rewardibles: 100 gramActieve Ingrediënten per RewardibleColostrum: 250 mg , Biologische kurkuma: 100 mg, Appel cider azijn: 75 mg, Alaska Zalmolie: 65 mg, Biologische zoethoutwortel: 50 mg, Vitamine C (Ascorbic Acid): 50 mg, Probiotica mix 1,5 Billion CFUs : Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Brevis, Lactobacillus Fermentum, Lactrobacillus Lactis.Inactieve ingrediëntenInactieve ingrediënten: Zalm, Zoete aardappel, Wortel, Erwtenmeel, Kikkererwtenmeel, Palmolie, Lijnzaad, Zonnebloem lecithine, Kokosglycerine, Cellulose poeder, Sorbine zuur, Rosemarijn extract, Gemengde Tocoferolen.


Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 22,51%, Ruw vet: 16,2%, Ruwe vezels: 7,6%, Vocht: 9,2%, Ruwe as: 7%

Disclaimer:Dog Rewardibles zijn een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen en geaccepteerd als aanvullend diervoeder. Als uw huisdier ernstige klachten heeft, neem dan altijd eerst contact op met uw dierenarts om te laten onderzoeken of medische behandelingen noodzakelijk zijn. Onze informatie vervangt nooit het advies van de arts. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel, donker en droog bewaren. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.