• aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 11 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
  • aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 11 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl

Hennepolie (CBD): kleine hond tot 10 kilo en Kat

€ 16,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Hennepolie uit vezelhennep is een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen en geaccepteerd als aanvullend diervoeder.

De hennepolie van CannaBioDay is speciaal ontwikkeld voor kleine honden.

De hennepolie wordt geëxtraheerd van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde vezelhennep uit Zwitserland.

Deze biologische vezelhennep wordt volledig legaal en zonder toevoeging van chemische bestrijdingsmiddelen gekweekt.

Iedere fles bevat 200 mg hennepolie en dankzij de toevoeging van zalmolie is het rijk aan onverzadigde vetzuren Omega 3 & Omega 6.

Van deze vetten is bekend dat zij een gunstig effect hebben voor hart en bloedvaten, vermindering van gewrichtsklachten, de vacht en het vochtgehalte in de huid verzorgen. Daarnaast bevat de hoogwaardige formule ook vitamine E dankzij de toevoeging van olijfolie.

Deze belangrijke antioxidant biedt bescherming tegen cel – en weefselschade. Ook ondersteunt de formule het spijsverteringssysteem, het energieniveau en zorgt voor een gezonde huid en vacht van uw hond.


HENNEPOLIE BEVAT VAN NATURE CBD.

Hoe fijn is het om te weten dat uw honden ook baat kunnen hebben bij het

gebruik van hennepolie. Hennepolie bevat van nature de niet psycho-actieve stof Cannabidiol ofwel CBD. Net als wij mensen voelen honden ook vreugde, pijn, angst, stress en liefde maar beschikken ze ook over het endocannabinoidensysteem. De afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken gedaan naar het

endocannabinoidensysteem. Het lichaam maakt zelf stoffen aan die erg lijken op cannabinoïden uit hennepplant namelijk endocannabinoïden.

De CBD uit de hennep is in staat te binden aan receptoren die deel uitmaken van het lichaamseigen endocannabinoïdensysteem. Deze receptoren fungeren als signaalgevers hierdoor regelen ze alle belangrijke processen in het lichaam. Mede hierdoor is hennepolie breed inzetbaar en geven steeds meer

hondeneigenaren hennepolie aan hun hond voor ongerustheid, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, chronische pijn, ontstekingen en huid of vachtproblemen.


VEILIGE HENNEPOLIE HEEFT EEN ANALYSE LAB-RAPPORT.

De populariteit van hennepolie neemt snel toe met als gevolg dat het bijna overal te koop is. Helaas is het onmogelijk om een flesje hennepolie tegen het licht te houden om te zien of het de actieve stoffen bevat. Alle hennepolie van CannaBioDay worden uitvoerig in een laboratorium getest om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor hebben de flesjes een batchnummer waardoor u zelf het analyse lab-rapport kunt inzien.


HOE GEEFT U HENNEPOLIE AAN UW HOND.

De hennepolie van CannaBioDay is ontzettend eenvoudig te doseren, dankzij de luchtdichte fles blijft de kwaliteit constant. Spray de juiste dosering over het voer of een lekkere snack. Iedere hond is anders, toch heeft CannaBioDay voor u een leidraad samengesteld met de aanbevolen inname.

Ons advies is om 1 spray per 2,5 kg lichaamsgewicht per dag te geven.

Dosering hennepolie voor kleine honden


Voor honden vanaf 1 kilo tot 2,5 kilo adviseren we 1 spray per dag.

Honden vanaf 2,5 kilo tot 5 kilo adviseren we 2 sprays per dag.

Voor honden vanaf 5 tot 7,5 kilo adviseren we 3 sprays per dag.

Voor honden vanaf 7,5 tot 10 kilo adviseren we 4 sprays per dag.


Instructies; Schudden voor gebruik.

Bewaren; Op een koele, droge en donkere plaats

Houdbaarheid; 30-12-2023

hennepolie Gehalte; 10 ml: 200 mgCBD

Kleur; Oranje

Samenstelling; Zalmolie, Olijfolie, Hennepolie

Drager; Zalmolie.


Let opTijdens dracht en lactatieperiode niet gebruiken.


Advies; Hennepolie heeft geen bijwerkingen. Het kan mogelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Dus als uw hond medicijnen gebruikt is het raadzaam eerst te overleggen met uw dierenarts.

Ook als uw hond ernstige klachten heeft, neem dan altijd eerst contact op met uw dierenarts om te laten onderzoeken of medische behandelingen

noodzakelijk zijn.