• voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
  • voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • info@doggiefashion.nl

Rogz Pop-Upz; Blauw S-M 12 cm

€ 10,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Apporteren wordt nog leuker met de Pop-Upz van Rogz.

Een goede manier om de relatie tussen jou en je hond te verbeteren, is door met hem te spelen. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren, denk bijvoorbeeld aan een apporteerspel. De Pop-Upz van Rogz maakt apporteren nog leuker dan het al was.


Een fysiek spel voor jou en je hond

De Pop-Upz is een apporteerspeeltje van het merk Rogz. Het unieke aan de Pop-Upz is dat deze altijd rechtop zal blijven staan, wat de zichtbaarheid van de het speelgoed verhoogt. Door de vorm kan elke hond dit speeltje makkelijk en snel oprapen, ook in het water waar de Pop-Upz in zal blijven drijven. De Pop-Upz kan alle kanten op stuiteren en wiebelen waardoor je eigenlijk nooit weet waar de Pop-Upz terecht gaat komen. Dit maakt het een onvoorspelbaar en uitdagend speeltje voor iedere hond.


Door dagelijks met je hond te spelen, verbeter je de band tussen jullie twee. Je werkt aan je onderlinge vertrouwen, socialisatie en je werkt samen. Ook beweging is natuurlijk hartstikke belangrijk voor de gezondheid van de hond. De Pop-Upz kan op het land en in het water gebruikt zodat je hond fysiek wordt uitgedaagd.


Smal/Medium: 12 cm