• aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 12 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
  • aangesloten bij webwinkelkeur
  • voor 12 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • info@doggiefashion.nl

Rosewood Nylon Ring; ''Chocoladesmaak"

€ 8,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Het Rosewood Ring Nylon Chocolademaak; L (14 cm) is kauwspeelgoed voor de hond gemaakt van 100% nylon, perfect ter ondersteuning van de gebitsverzorging of tegen verveling en ook geschikt voor honden met allergieën of intolerantie.
Kauwen is een belangrijke en natuurlijke bezigheid voor honden.

Met kauwen wordt de gebitsverzorging ondersteund omdat het tandvlees gemasseerd wordt en het gebit ontdaan van bacteriën en tandplak. Ook kan kauwen de hond helpen kalmeren en gaat dit verveling tegen.

Niet alle honden verdragen kauwen op dierlijke producten echter even goed, en elke hond heeft wel eens behoefte aan een verrassende smaak: zorg daarom dat elke hond deze nylon kauwspeeltjes van Rosewood in zijn speelkist kan terugvinden! Deze ringen zijn gemaakt van 100% zeer stevig nylon, met interessante structuren die de gebitsverzorging ondersteunen en het kauwen voor de hond aantrekkelijker maken. De heerlijke smaken zijn ingekookt en blijven daardoor lang behouden. Door de duurzaamheid van de ringen zijn ze ook geschikt voor enthousiastere kauwers en eenvoudig te reinigen, zelfs in kokend water.

Verkrijgbaar in diverse smaken en maten!

- Kauwspeelgoed voor de hond
- Met lekkere Chocoladesmaak
- Gemaakt van 100% nylon, zonder dierlijke toevoegingen
- Ook geschikt voor dieren met allergieën of voedselintolerantie
- Zeer stevig
- Structuur ondersteunt de gebitsverzorging