• voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
  • voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • info@doggiefashion.nl
Vissnack van Sn`urk

Vissnack van Sn`urk

vanaf € 3,49

Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De Gezonde hondensnack:

Vissnack:

Sn’urk visproducten zijn graan- en glutenvrij en bevatten geen chemische toevoegingen of conserveermiddelen. Het is dus voor 100% een natuurproduct. Daarnaast komen de visproducten van Sn’urk uit onze Nederlandse vissersplaats Urk. En als ze ergens verstand van vis hebben, dan is het daar!

Vissnacks dragen bij aan een gezonde vacht, huidconditie en soepele gewrichten.


Sn’urk visproducten bevatten onmisbare omega 3-vetzuren die beschermen tegen hart- en vaatziekten. Naast vetzuren bevat vis ook belangrijke vitaminen, zoals vitamine D. Deze vitamine levert een bijdrage aan sterke botten en een gezond gebit. Vis is ook rijk aan vitamine A en zorgt voor goede ogen. In vis zitten vaak sporenelementen, zoals fluor en jodium. Deze sporenelementen dragen bij aan een goede stofwisseling en een sterk immuunsysteem.

Vis is een onmisbare bron van vitaminen en mineralen voor mensen, maar zeker ook voor honden. Daarnaast zit vis ook boordevol gezonde eiwitten, die je spierweefsel in stand houden. Daarom is het belangrijk om vis in het weekmenu van uw hond op te nemen. Door het regelmatig voeren van Sn’urk visproducten in diverse smaken krijgt uw trouwe viervoeter goede voedingsstoffen binnen die belangrijk zijn voor een lang en gezond hondenleven.


Let op! Op de verpakking staat een verpakkingsdatum.